Huisje van de week bij Vakantiehuisjes Italia op het Villaggio Olandese

Vakantiehuisje A11 uitzichtEr is weer iedere week “een vakantiehuisje van de week“. Een huisje dat wij graag eens even extra in het zonnetje willen zetten.
Vaak doen wij er. mocht u besluiten het huisje te willen reserveren, tijdens deze week, een extraatje voor u bij.
Deze week is dat gratis bedlinnen voor 5 personen. Dat scheelt toch weer heel wat bagage om mee te nemen.

Vakantiehuisje A11 op het vakantiepark Villaggio Olandese, hebben wij uitgekozen om mee te starten. Een heerlijk comfortabel en van alle gemakken voorzien huisje.
Afwassen hoeft u niet, want dat doet de vaatwasser graag voor u. De was hoeft u ook maar in machine te stoppen en de zon heeft het binnen de kortste keren voor u droog.
Vanaf het terras heeft u werkelijk geweldig uitzicht over het Lago Maggiore. Bent u de zon even zat en wilt u afkoelen? Wel dat heeft u vanaf dit huisje wel heel snel voor elkaar, want met 1 minuutje lopen staat u al aan de rand van het zwembad, om in het verkoelende water te springen. Geen zin in koken? Met een minuutje bent u ook al bij ons restaurant La Canonica, om daar neer te ploffen op het terras met uitzicht op het Lago Maggiore of om een pizza of wat anders af te halen en op uw eigen terras op te eten.

Wie wil er niet van dit uitzicht genieten?