Mail van Vakantiehuisjes Italia

Soms denken gasten af en toe geen mail van Vakantiehuisjes Italia te hebben ontvangen, terwijl wij je toch echt een mail gezonden hebben.
Onze mail beland dan onbedoeld bij je in de map ongewenste mail. Helaas een steeds vaker voorkomend iets, waar wij of andere die u een mail sturen geen invloed op hebben.
Dit kan diverse oorzaken hebben. Het kan bijvoorbeeld liggen aan uw spamfilter. Deze staat dan niet juist ingesteld, waardoor u mails kunt mislopen. Allen jij zelf kan dit probleem verhelpen.
In je mailprogramma kan je aangeven dat je de afzender van een mail altijd wilt ontvangen en deze voortaan terecht komt in je inbox en niet in de map ongewenste mail.

Weet je niet hoe je dat moet doen bij het mail programma die u gebruikt? Gebruik dan even de hulpfunctie van je mailprogramma of stel Google de vraag: mijn mails belanden in de map ongewenste mail met de naam van het mailprogramma dat u gebruikt. Je zult het antwoord, hoe je dit probleem moet oplossen zeker vinden. Het omgekeerde is echter ook mogelijk. Mails die steeds in je inbox binnen komen en je niet wilt ontvangen van een afzender, zodat ze voortaan binnen komen in je ongewenste mailbox.