Vakantiehuisjes Italia weer up en running

Vakantiehuisjes Italia weer geopend.

Wij willen u graag bedanken voor uw geduld. Eens in de paar jaar is het nodig om groot onderhoud te doen aan onze website. We hadden dit al een aantal keren naar voren geschoven, maar nu moest het dan toch maar gaan gebeuren. Helaas houdt dit in dat het tijdens deze werkzaamheden onmogelijk is om de lopende zaken door te laten gaan en we ons kantoor dan ook moesten sluiten.

Wat hebben we gedaan?

Op de achtergrond zijn er diverse technische wijzigingen doorgevoerd, die u niet daadwerkelijk ziet, maar in het gebruik wel zult merken. De pagina’s laden sneller, wat voor u prettiger is, maar ook voor ons tijdens het werken eraan.

Omdat we steeds meer mobiel verkeer krijgen is ook hier de website nu beter op afgestemd.

De styling van de website hebben we wat aangepast, maar dat heeft u waarschijnlijk al gezien.

Wat is er veranderd op de website?

U zult al wel direct gezien hebben dat de foto op onze homepage gewijzigd is.

Ook onze menustructuur is wat aangepast en heeft een andere plaats gekregen.

Boven de foto, van ons mooie Lago Maggiore, vindt u aan de linkerkant het blauwe blokje, met onze initialen (VI), omĀ  teug te keren naar onze homepage. De home-knop vindt u op al onze pagina’s, zodat u snel terug kunt keren naar deze pagina.

Aan de rechterkant boven de foto van het Lago Maggiore, vindt u het menu om naar de huisjes te gaan of om naar de diverse informatie onderwerpen te gaan.

Nieuw in het menu is, dat u onder info, nu als eerste item nieuws tegenkomt. Hier kunt u al onze nieuwsberichten, met vaak een schat aan diverse informatie, over de aflopen periodes terugvinden.

De werkzaamheden aan onze website zijn nog niet helemaal afgerond, maar hiervoor hoeven wij ons kantoor gelukkig niet te sluiten.
Wij danken u nogmaals voor uw begrip en hopen dat u met plezier onze snellere en opgefriste website zult gebruiken.