Kan ik mijn vakantie annuleren i.v.m. corona?

Natuurlijk krijgen ook wij veel vragen over het eventueel annuleren van je vakantie, i.v.m. corona. Nu Italië heeft besloten, toeristen graag weer te willen ontvangen deze zomer, verwelkomen wij je weer graag op het park!

Annuleren is mogelijk

Wij begrijpen dat de situatie op het laatste moment kan veranderen. Daarom hebben wij onze voorwaarden/huisregels aangepast, na overleg met de eigenaren van de vakantiehuisjes.

Mocht de Italiaanse regering besluiten, vlak voordat je vakantieperiode aanbreekt, Lombardije een code oranje of nog erger, een code rood te geven, dan kan je de vakantie via Vakantiehuisjes Italia annuleren. 

Aanpassing huisregels

In onze huisregels is de volgende toevoeging opgenomen:

Covid-19: In verband met de Covid-19 is er voor dit jaar weer een annuleringsregeling getroffen, dit na overleg met de eigenaren van de vakantiehuisjes.

Bij een code geel kan er niet geannuleerd worden. Covid-19 is geen onvoorzien voorval meer en angst, maatregelen of gedragsregels ter voorkoming van Covid-19 zijn geen reden voor annulering.

Mocht de regering in Italië, vlak voordat uw vakantieperiode aanbreekt, besluiten een code rood af te geven voor de regio Lombardije in Italië, dan kunt u via Vakantiehuisjes Italia annuleren. U ontvangt in dat geval de huursom terug. De boekingskosten (€15,00) en de administratiekosten (€36,00) zult u echter niet terugontvangen.

Mocht de regering in Italië, vlak voordat uw vakantieperiode aanbreekt, besluiten een code oranje af te geven voor de regio Lombardije in Italië, dan kunt u via Vakantiehuisjes Italia annuleren. U ontvangt in dat geval de huursom terug. De boekingskosten (€15,00) en de administratiekosten (€36,00) zult u echter niet terugontvangen.

Je vindt de volledige voorwaarden/huisregels hier. (klik op de link om deze te openen).