Categorieën
Algemeen

Italië wit

Italië zal vanaf morgen wit zijn.

Miv vandaag hoeven de mondkapjes (vanaf 6 jaar) alleen nog binnen in publieke ruimtes en in het openbaar vervoer gedragen hoeven te worden. Buiten overal waar veel mensen samen komen. Zoals een wachtrij voor bijvoorbeeld de gelateria, op de markt of op andere plaatsen waar veel mensen samenkomen. Waarschijnlijk ook op de boten.

Neem altijd je mondkapje mee als je op pad gaat. Even ergens naar een toilet gaan zonder mondkapje, kan anders een probleem zijn voor je. Ga je naar de supermarkt, mondkapje op. Dus ook op het Villaggio Olandese heb je het mondkapje nodig. In de receptie van het park zelf, waar je de sleutel haalt, maar ook in ons kantoor op het park.

Respecteer aub de medewerkers die in de receptie op het park werken en gebruik je mondkapje als je de receptie binnengaat. Realiseer je dat je op vakantie gaat naar een land, waar bijna iedere inwoner een familielid, een goede vriend of kennis verloren heeft door de Covid-19. Anders dan bij ons wordt er in Italië gehandhaafd. Naarmate het drukker wordt in onze regio, zullen ze meer controleren, zeker op de markt.

Hou er rekening mee dat Nederland nog steeds een risicoland is, we zijn net een paar dagen oranje en dat de regels anders kunnen zijn dan als je van een land met code geel komt. Kijk dus voor vertrek op de ANWB reiswijzer. Hier kan je alle regels zien wat betreft je reis en de regels in het land zelf. Hier heb je onderweg mee te maken. Iedere dag wordt deze website aangepast als er wijzigingen zijn.

Er zullen in Italië, nu ze morgen wit worden, meer regels wijzigen. We zullen jullie hiervan op de hoogte houden.