Categorieën
Algemeen

Villaggio Olandese 2023

We zijn inmiddels alweer bijna een maand op het Villaggio Olandese. De eerste gasten hebben wel mogen ontvangen en ze vertelde mij bij vertrek dat ze een heerlijke vakantie gehad hebben. Met een gezonde bruine kleurtje keerde ze weer terug naar NL.

Het is nu rustig op het park. Ook weinig eigenaren, maar achter de schermen gebeurt er veel.

Niet alleen wij zijn druk bezig met de voorbereidingen voor het hoogseizoen, ook anderen zijn druk bezig.

We krijgen een nieuwe pachter in ons restaurant La Caconica. Ieder moment kunnen zij de deuren openen. Het wachten is nog op een paar formulieren. Het terras, het restaurant en ook onze nieuwe pachter zijn er klaar voor, maar zonder deze papieren mag het restaurant nog niet open. We hopen op dit weekend. We houden jullie op de hoogte.

Er is inmiddels alweer heel wat werk verricht om ons zwembad te kunnen openen. Het water is inmiddels weer prachtig helder en ook om het zwembad is alles weer schoon. Alleen de stoelen en de parasol moeten nog langs de kant van het water. Aanstaande zaterdag 13 mei, zal ons zwembad weer open zijn. Het bad is niet verwarmd en het water zal best nog wel fris zijn.

Aankomend weekend wordt het gezellig druk op het park. Nieuwe gasten komen, maar ook veel eigenaren zullen naar ons Villaggio Olandese komen. Overal hoor je grasmaaiers, elektrische heggenscharen en bladblazers. Alles groeit hier als een gek.

We hebben er allemaal zin in.