Over Vakantiehuisjes Italia

Vakantiehuisjes Italia is een eenmansonderneming, gerund op jarenlange ervaring van de regio en beheer van vakantiehuisjes op Vilaggio Olandese, met veel persoonlijke aandacht.

Vakantiehuisjes Italia: Karin Faasen

Mijn naam is Karin Faasen. Op het park ben ik ook bekend onder de naam Catharina, omdat de Zwitsers, Duitsers en de Italianen soms met mijn roepnaam niet zo goed overweg kunnen. Voor hun is de naam Catharina vaak makkelijker te onthouden of uit te spreken. Ik luister naar mijn beide namen. Dus het is net wat u wilt.

Vroeger kwam ik als kind met mijn zussen en ouders al op het park voor vakantie. Ik bewaar hier dan ook vele mooie herinneringen aan. Na jaren niet meer op het Villaggio-Olandese geweest te zijn ben ik er weer eens gaan kijken, niet wetend dat dit bezoek aan het park uiteindelijk zou eindigen in het gaan verhuren van de vakantiehuisjes. Een kans die onverwacht  op mijn pad kwam en ik heb opgepakt.

Ieder jaar kijk ik er weer naar uit om in april mijn kantoor in Nederland op te pakken en mee te nemen naar Italie. Van waaruit ik, dankzij de moderne technieken, net zoals in Nederland ook gewoon kan werken. Alleen dan wel met uitzicht op het Lago Maggiore en de bergen rondom het meer.

Niets is leuker dan mijn gasten, die al jaren op het park komen, weer te kunnen begroeten en dat we kunnen bijpraten. In een jaar gebeurt er vaak zoveel. En ieder jaar kijk ik er naar uit om mijn nieuwe gasten, waar ik vaak in de tussentijd zo’n leuk mail contact mee gehad heb, eindelijk ook persoonlijk te leren kennen.

Ik hoop van harte dat u, net als ik nog steeds doe, zult genieten van de prachtige omgeving van het Lago Maggiore, de uitbundige natuur, de zon, het heerlijke Italiaanse eten, de gastvrijheid van de Italianen en de ontspannen en gezellig sfeer op het Villaggio Olandese.