Vakantiehuisjes Italia

Vakantiepark Villaggio Olandese - Lago MaggioreBij Vakantiehuisjes Italia, boek je een ontspannen vakantie aan het Lago Maggiore.
Geniet van een persoonlijk verblijf op vakantiepark Villaggio Olandese.

Direct een vakantiehuisje zoeken

In Noord-Italië, op ongeveer 200 meter boven het Lago Maggiore, één van de mooiste meren van Italië in de regio van Italiaanse meren, ligt het vakantiepark Villaggio Olandese waar u particuliere vakantiehuisjes kunt reserveren via Vakantiehuisjes Italia. Het park is in de jaren zestig ontstaan en heeft een groot aantal prachtige vakantiehuisjes, elk met een unieke ligging en vele met een prachtig uitzicht over het Lago Maggiore. In deze begin jaren waren bijna alle vakantiehuizen in eigendom van Nederlanders, vandaar dat het de naam Villaggio Olandese (Nederlands Dorp) gekregen heeft.

Villaggio Olandese

Vakantiepark Villaggio Olandese Vakantiehuisjes Italia Vakantiehuis

 

Het Villaggio Olandese ligt midden in een natuurgebied. Over het park verspreid liggen 258 particulieren vakantiehuisjes. Allemaal in de vorm van de letter A.  In de loop der jaren hebben de huisjes andere eigenaren gekregen die ieder op zich, allen met weer andere inzichten, de huisjes, aangepast, verbouwd of gerenoveerd hebben. Hierdoor is er op het park werkelijk geen enkel huisje gelijk, wat betreft de indeling, voor hoeveel personen een huisje geschikt is of de inrichting. Er zijn eenvoudige huisjes, maar ook huisjes met meer comfort. Dit is geheel afhankelijk van hoeveel een eigenaar in zijn huisje heeft kunnen investeren. Wat weer met zich meebrengt dat ook de huurprijzen heel verschillend zijn. Wij zijn hier erg blij mee. Op deze manier is er veel keus, ook voor gezinnen met een lager vakantiebudget en voor ieder gezin die met de auto op autovakantie naar Noord-Italië wilt.

Het park is opgedeeld in terreinen, welke aangegeven worden met een letter. Bv het A-terrein, B-terrein enz. De vakantiehuisjes zelf hebben een nummer. Op de plattegrond van het park kunt u zien waar de huisjes liggen. De meeste huisjes liggen niet in keurige rijtjes, maar liggen verspreid op het terrein. Hierdoor heeft u bij de meeste huisjes veel privacy. Niet ieder huisje heeft een eigen parkeerplaats. Deze huisjes bereikt u via een trap of een pad.

Het park is minder geschikt voor mensen die invalide of slecht ter been zijn. Mocht u toch graag naar het park komen, stuurt u ons dan even een mail, of vult u het vakje in voor de opmerkingen bij een aanvraag optie of reservering. waarin u dit kenbaar maakt. Dan kijken wij samen met u welke huisjes wellicht toch voor u in aanmerking kunnen komen.

Vakantiepark Villaggio Olandese Vakantiehuisjes Italia Faciliteiten

 

 

Zin gekregen in een vakantie op vakantiepark Villaggio Olandese? Huur dan nu uw vakantiehuis via Vakantiehuisjes Italia.

Ga direct naar ons aanbod vakantiehuisjes!

Restaurant ‘La Canonica’

Er is een restaurant op het park aanwezig waar je heerlijk kunt lunchen, dineren, maar iets drinken of een ijsje eten is natuurlijk ook mogelijk.

Vanaf het terras bij het restaurant kijkt u uit over het centrale hart van het park. Hier is een groot zwembad. Er altijd een badmeester aanwezig die toezicht houdt. Het pierenbad staat hier van opzij. Het grote zwembad is afgescheiden met een hek zodat kleintjes minder snel van het pierenbad ongezien het grote zwembad in kunnen. De ouders houden bij het pierenbad zelf toezicht.

Meer lezen over het restaurant? Klik hier. 

Speeltuin & Animatieteam

Er zijn speeltoestellen voor onze jongste gasten. Maar oa ook een tennisbaan, pingpong tafels en voetbaltafels.
In de zomermaanden wordt er voor de kinderen van alles georganiseerd door het animatieteam. Oa voetbalwedstrijden, zwemactiviteiten, touwtrekken, speurtochten. Teveel om op te noemen.
De wat oudere kinderen spreken meestal ’s avonds met elkaar af bij het restaurant. Een gezellige ontmoetingsplaats is het dan. Er worden heel wat vriendschappen voor jaren gesloten in een ontspannen en gezellige sfeer.

In het centrale hart vind u ook de receptie van het park zelf. De medewerkers staan hier voor u klaar. Vlakbij de receptie is een wasserette. Hier staan 2 wasmachines en een droger. Hoewel deze laatste in de zomermaanden eigenlijk niet gebruikt wordt. Het zonnetje doet zijn werk net zo snel.

Als u over de parkeerplaats bij de receptie van het park naar achteren loopt en aan het eind van de gebouwen rechtsaf gaat vindt u ons Infocentrum Villaggio Olandese. Hier kunt u het kantoor van Vakantiehuisjes Italia vinden. U bent hier altijd van harte welkom met uw vragen of voor een praatje. U kunt hier ook uw de lakens ophalen of het gehuurde campingbedje en/of de kinderstoel. Vakantiehuisjes Italia is hier 7 dagen per week aanwezig, om u tijdens uw vakantie te ondersteunen. Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk. In ons kantoor kunt u tijdens uw vakantie altijd terecht voor vragen of informatie met betrekking tot uw verblijf, de omgeving of in het geval van benodigde hulp of medische ondersteuning.

Naast onze gasten is ook een hond in de meeste huisjes van harte welkom. Op het park echter wel aangelijnd.

Plattegrond Villaggio Olandese

Plattegrond Villaggio Olandese - Vakantiehuisjes Italia

Plattegrond Villaggio Olandese – Vakantiehuisjes Italia