Categorieën
Algemeen

La Canonica weer open

Gistermiddag hadden we de officiële opening door onze nieuwe pachter van ons restaurant La Canonica.

In het voorseizoen en naseizoen is ons restaurant geopend van 10:00 – 00:00. Zijn er echter geen gasten meer en het is nog geen 00:00 dan sluiten ze het restaurant eerder. In het hoogseizoen zijn ze alle dagen vanaf 10:00 geopend.

Ben je het zwemmen even zat of heb je dorst, loop dan even naar ons restaurant voor een koffie, cola, wijntje, biertje, ijsje of waar je ook maar zin in hebt. Heb je trek gekregen? Ook geen probleem, neem in ons restaurant lekker wat te eten. Een gezonde salade, een vitello tonnato of wat anders. Koude gerechten zijn de hele dag door beschikbaar vanaf ongeveer 11:00 tot 17:30.

Om 17:30 gaat de keuken open en deze sluit om ongeveer 22:00 uur. Een pizza kan je echter na 22:00 ook nog bestellen. Misschien lekker om een pizza te delen met anderen als je lekker op het terras bij ons restaurant zit en geniet van een drankje en het uitzicht.

Op dinsdag is in het voorseizoen en het naseizoen ons restaurant gesloten.

Onze pachter heeft een heel nieuw team. Er zullen hierdoor misschien nog wat wijzigingen komen, maar ook het personeel is nieuw. Ze zullen eventjes wat tijd nodig hebben om alles zo soepel te laten verlopen, zoals onze pachter dit wil hebben, maar er wordt hard gewerkt om er een geolied team van te maken. We vragen jullie dan ook om daar begrip voor te hebben. Ze zijn gisteren tenslotte nog maar net gestart.

Ze kijken er allemaal naar uit, jullie te kunnen verwelkomen en wij wensen ze heel veel succes toe.

Wij houden jullie natuurlijk weer op de hoogte, als er wijzigingen zijn of als er andere info beschikbaar komt.