Aankomst op Villaggio Olandese

Net zoals op de andere vakantieparken in Italië, kan ook jij op het park Villaggio Olandese om 16:00 uur je sleutel in ontvangst nemen. Mocht je echter al erg vroeg van huis zijn vertrokken en hierdoor ook ruim voor 16:00 uur zijn aankomen op het park, dan is het mogelijk om je alvast bij de receptie in laten inschrijven. Je hebt je paspoort/ID hierbij nodig. Alle papieren formaliteiten zijn dan alvast geregeld en dan hoeft je om 16:00u alleen nog maar de sleutel in ontvangst te nemen.

Leg de zwemkleding bovenop de bagage in je auto onder handbereik! Mocht je nog moeten wachten tot je de sleutel in ontvangst kunt nemen, dan kan je alvast een heerlijke verkoelende duik in ons zwembad nemen.

Of op een ligbed bij het zwembad, of op de speelweide, genieten van het prachtige weer, en de mooie omgeving. Zo kun je ondertussen ook een beetje uitrusten van de reis. Het restaurant op het park is in het hoogseizoen de hele dag geopend, dus van een kop koffie, of wat anders eten of drinken, kun je ook lekker op het terras genieten.