Aankomst / vertrek Villaggio Olandese

In het hoogseizoen:

Net zoals op de andere vakantieparken in Italië, kan ook jij op het park Villaggio Olandese om 16:00 uur je sleutel in ontvangst nemen. Mocht je echter al erg vroeg van huis zijn vertrokken en hierdoor ook ruim voor 16:00 uur zijn aankomen op het park, dan is het mogelijk om je alvast bij de receptie in laten inschrijven. Je hebt je paspoort/ID hierbij nodig. Alle papieren formaliteiten zijn dan alvast geregeld en dan hoeft je om 16:00u alleen nog maar de sleutel in ontvangst te nemen.

In het voor-/naseizoen:

Heb je een huisje gereserveerd in het voor-/ naseizoen, dan kan je in het kantoor van Vakantiehuisjes Italia inchecken. De receptie van het park zelf is dan beperkter open. Er zijn dan ook geen vaste wisseldagen. Ook Vakantiehuisjes Italia is in deze periodes beperkter geopend. We maken over de sleuteloverdracht een afspraak met je, zodat je niet het risico loopt lang te moeten wachten voordat je de sleutel in ontvangst kan nemen. Soms zijn de huisjes ook al eerder beschikbaar dan 16:00 uur. Mocht dit zo zijn informeren wij je hierover. Via de sleutelbrief of via een extra mail van ons.

Weer naar huis:

Op de dag van je vertrek dient de sleutel van het huisje uiterlijk om 10:00 uur ingeleverd te worden bij de receptie.

Mocht de receptie nog gesloten zijn, omdat je bv in de nacht wil vertrekken, dan kan je de sleutel van het huisje in de sleutelbus doen bij de receptie. Als je met je neus naar de receptiedeur staat, zie je aan je rechterhand 2 rode bussen. De onderste bus is voor de sleutels.

Mocht je bedlinnen, een campingbedje en/of kinderstoel gehuurd hebben, dan kan je deze bij ons kantoor op het park, op het stenen bankje achterlaten. Voorzien van je naam en het huisnummer van het huisje dat je gehuurd had.