Extra services afnemen

Je kunt bij Vakantiehuisjes Italia, ook extra services reserveren, zoals bedlinnen, kinderstoelen, campingbedjes e.d. Je kunt via ons, ook gebruik maken van de wasserette op het park. Deze diensten verlenen wij ook aan gasten op het park, die geen vakantiehuis bij Vakantiehuisjes Italia hebben gereserveerd.

Bedlinnen, campingbedje of kinderstoel huren

Campingbedje of kinderstoel

Een campingbedje en/of kinderstoel is niet aanwezig in de huisjes. Deze kun je, als je dit wenst, bij ons reserveren. Dan staat dit voor je klaar op de dag van aankomst. Een campingbedje en/of kinderstoel moet voor aankomst gereserveerd worden (zolang de voorraad strekt).

Bedlinnen

Bedlinnen is standaard niet aanwezig. Deze kun je eveneens reserveren via Vakantiehuisjes Italia. Dan ligt dit voor je klaar, op de dag van je aankomst. Een set bedlinnen bestaat uit een dekbedhoes, hoeslaken en een kussensloop. In de zomer zul je echter niet onder een dekbed slapen, maar is doorgaans alleen de dekbedhoes ruim voldoende. Bedlinnen moet minimaal twee weken voor je aankomst gereserveerd worden. (zolang de voorraad strekt is reserveren mogelijk)

Wasserette

Lang niet in alle vakantiehuisjes staat een wasmachine. Op het park is daarom ook een wasserette aanwezig.

De wasserette is 24u per dag geopend. Een een muntje voor het gebruik van de wasmachine, kan je kopen in ons kantoor. 

De kosten voor een muntje voor de wasmachine zijn € 5,=. Het wasmiddel voor de bonte of witte was krijg je erbij. Je kunt zelf kiezen wat je wilt!

De wasserette behoort tot één van de faciliteiten van het Villaggio Olandese zelf, net zoals alle andere faciliteiten op het park.Vakantiehuisjes Italia heeft dus niet het beheer over de wasserette. De uitgifte van de wasmunten doen wij in opdracht van het bestuur van het Villaggo Olandese, maar wij hebben geen zeggenschap over de wasserette. (wijzigingen onder voorbehoud)