Extra services afnemen

U kunt bij ons ook extra services reserveren, zoals bedlinnen, kinderstoelen, campingbedjes e.d. Tevens kunt u via ons gebruik maken van de wasserette op het park. Deze diensten verlenen wij ook aan gasten op het park, die geen vakantiehuis bij Vakantiehuisjes Italia hebben gereserveerd.

Bedlinnen, campingbedje of kinderstoel

Een campingbedje en/of kinderstoel is niet aanwezig. Deze kunt u, indien u dit wenst, bij ons reserveren. Dan staat dit voor u klaar op de dag van uw aankomst. Een campingbedje en/of kinderstoel dienen ruim voor aankomst gereserveerd te worden (zolang de voorraad strekt). Bedlinnen is niet aanwezig. Deze kunt u, indien u dit wenst, eveneens reserveren. Dan ligt dit voor u klaar op de dag van uw aankomst. Op onze beurt huren wij het bedlinnen bij een stomerij in de omgeving. Omdat de Italianen zelf onder dekens en ouderwetse lakens slapen zijn er geen dekbedhoezen te huur, ook al zijn er in het huisje dekbedden aanwezig. In de zomer zult u echter niet onder een dekbed slapen, maar is een laken ruim voldoende. Mocht het echter toch onverwacht een nacht frisser zijn, dan kunt u het dekbed bovenop het laken leggen. Bedlinnen dient minimaal 2 weken voor uw aankomst gereserveerd te worden.

Wasserette

Er zijn niet veel vakantiehuisjes waar een wasmachine staat. Op het park is daarom ook  een wasserette aanwezig.
24 uur per dag is de wasserette per dag geopend, dus op ieder tijdstip dat het u schikt kunt u hier gebruik van maken.
U kunt in het kantoor van Vakantiehuisjes Italia op het park een muntje kopen om een wasmachine te kunnen gebruiken. De kosten voor een muntje zijn € 5,=. U krijgt van ons gratis wasmiddel mee voor de witte of gekleurde was.