Hoe werkt reserveren?

Om een vakantiehuisje op vakantiepark Villaggio Olandese te reserveren en te boeken bij Vakantiehuisjes Italia, kiest u als eerste een huisje naar wens uit ons aanbod.

Vakantiehuisjes Italia is de centrale verhuurder op Vakantiepark Villaggio Olandese

Vakantiehuisjes Italia is de centrale verhuurder van vakantiehuizen op Villaggio Olandese. Bij ons vindt u een selectie van de leukste vakantiehuizen op het park, elk met een unieke ligging en kenmerken. Heeft u vragen over ons aanbod laat het ons dan weten!

Persoonlijk contact, via de mail, per telefoon en op het park zelf, vinden wij erg belangrijk. Mocht u twijfelen of een vakantiehuisje wel voor u het juiste huisje is, neemt u dan ook beslist even contact met ons op. Wij kennen alle vakantiehuisjes in ons programma door en door en helpen u dan ook graag. Samen kijken wij graag met u naar de mogelijkheden die er zijn op het park voor u.

Op het park is er 7 dagen per week iemand aanwezig in ons kantoor van Vakantiehuisjes Italia. Zo staat u er nooit alleen voor. Geen eigenaar die u moet bellen en kilometers van u verwijderd is en in geval van bv een probleem. Zo’n eigenaar moet dit van een verre afstand voor u moet zien te regelen. Wij zijn er voor u als u vragen heeft, maar ook voor een praatje bent u natuurlijk altijd van harte welkom.

Meer weten over Vakantiehuisjes Italia? Leest u dan hier verder!

Reservering indienen via mail, of per telefoon

Nadat u een keuze heeft gemaakt, dient u het verzoek voor een reservering in per email of per telefoon.

Wilt u liever eerst een optie nemen, zonder verder bijkomende kosten? Maakt u dan gebruik van de mogelijkheid om een optie via mail in te dienen.

Na ontvangst van uw reservering ontvangt u van ons een mail dat wij uw reservering ontvangen hebben en verwerkt hebben in ons reserveringssysteem.
Daarna nemen wij direct contact op met de eigenaar van het vakantiehuisje om te controleren of het huisje daadwerkelijk ook wat hem betreft beschikbaar is. Op deze manier kan er geen dubbele boeking ontstaan, doordat een eigenaar vergeten heeft ons te melden dat hij zijn huisje aan bv een familielid vergeven heeft.

Wij zorgen ervoor 100% zekerheid voor u  te hebben.

Reserveringsbevestiging per email, binnen 24 uur

Binnen 24 uur ontvangt u van ons per mail een bevestiging, met verdere informatie en indien het een reservering betreft, een bevestiging van de door u gemaakte reservering. Is het om welke reden dan ook niet meer mogelijk het huisje te reserveren, dan laten wij dat uiteraard ook weten.

Uiteraard bent u vrij op andere wijze, bijvoorbeeld via email of via telefoon contact op te nemen met ons. Wij beantwoorden graag uw vragen.