Hoe werkt reserveren?

Om een vakantiehuisje op vakantiepark Villaggio Olandese te reserveren en te boeken bij Vakantiehuisjes Italia, kies je als eerste een huisje naar wens uit ons aanbod.

Vakantiehuisjes Italia is de centrale verhuurder op Vakantiepark Villaggio Olandese

Vakantiehuisjes Italia is de centrale verhuurder van vakantiehuizen op Villaggio Olandese. Bij ons vind je een selectie van de leukste vakantiehuizen op het park, elk met een unieke ligging en kenmerken. Heb je vragen over ons aanbod, laat het dan weten!

Persoonlijk contact, via de mail, per telefoon en op het park zelf, vinden wij erg belangrijk. Mocht je twijfelen of een vakantiehuisje wel voor jou het juiste huisje is, neem dan ook beslist even contact met ons op. Wij kennen alle vakantiehuisjes in ons aanbod door en door, en helpen je dan ook graag met het uitzoeken van een geschikt huisje!

Op het park is er 7 dagen per week iemand aanwezig in ons kantoor van Vakantiehuisjes Italia. Zo sta je er nooit alleen voor. Geen eigenaar die je hoeft te bellen en kilometers van je verwijderd is, in het geval van bijvoorbeeld een probleem. Wij zijn er voor je, direct als je vragen of problemen hebt. Heb je zin in een praatje voor de gezelligheid, of wil je informatie over de omgeving? Ook dan loop je dus gewoon lekker naar ons kantoor op het park toe!

Meer weten over Vakantiehuisjes Italia? Lees dan hier verder!

Reservering via mail, of per telefoon

Nadat je een keuze hebt gemaakt, reserveer je het huisje via de website, per email of per telefoon.

Wil je liever eerst een optie nemen, zonder verder bijkomende kosten? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om een optie in te dienen! We houden jouw gekozen huisje dan enkele dagen voor je vast, zodat je iets langer over je besluit na kunt denken.

Nadat wij je reservering binnen hebben gekregen, ontvang je van ons een mail dat wij de reservering ontvangen hebben, en verwerkt hebben in ons reserveringssysteem.

Daarna nemen wij direct contact op met de eigenaar van het vakantiehuisje om te controleren of het huisje daadwerkelijk ook wat haar betreft, beschikbaar is. Op deze manier kan er geen dubbele boeking ontstaan, doordat een eigenaar vergeten heeft ons te melden dat hij zijn huisje aan bijvoorbeeld een familielid vergeven heeft.

Wij zorgen ervoor 100% zekerheid te hebben.

Reserveringsbevestiging per email, binnen 24 uur

Binnen 24 uur ontvangt je van ons per mail een bevestiging, met verdere informatie, of als het een reservering betreft, een bevestiging van de door jou gemaakte reservering. Is het om welke reden dan ook niet meer mogelijk het huisje te reserveren, dan laten wij dat uiteraard ook direct weten.