Villaggio Olandese 2019

Langzaam wordt het dan nu toch echt herfst. Wat hebben we een mooie zomer achter de rug, in Nederland, maar zeker ook op het Villaggio Olandese. Het was in het hoogseizoen weer een gezellige en ontspannen sfeer op het Villaggio Olandese.
Iedereen genoot op zijn manier van de warmte. Voor sommige was het soms iets te warm, waardoor men soms niet erg veel activiteiten kon ondernemen, maar die gingen lekker liggen luieren aan ons mooie Lago Maggiore, ons zwembad of met een boek en verkoelend drankeje onder een parasol op het terras bij het huisje. Velen zijn uitgerust uiteindelijk weer richting Nederland vertrokken.

Ook Vakantiehuisjes Italia heeft weer genoten van het afgelopen seizoen. Weer kennis mogen maken met veel nieuwe, leuke en gezellige gezinnen en hebben met veel plezier onze vaste gasten weer mogen begroeten. Ik wil iedereen dan ook bedanken en zeker ook voor de vele hartverwarmende woorden van medeleven en begrip die ik kreeg of via de briefjes die ik vond tussen het terug gebrachte bedlinnen.

Vakantiehuisjes Italia heeft zelf ook even vakantie genomen, maar is inmiddels weer van start gegaan.
De vakantie van 2018 is op wat enkele zaken na afgerond en onze blik is nu geheel gericht op het seizoen voor 2019.
We zijn druk bezig, alles naar het nieuwe en frisse jaar, wat er straks gaat aankomen, weer om te zetten, zodat we de vele aanvragen voor volgende zomer kunnen gaan bevestigen.