Activiteiten omgeving Villaggio Olandese

In de omgeving van het park Villaggio Olandese is enorm veel te doen en te bekijken. De mogelijkheden voor een dagje weg zijn enorm. Van een dag cultuur, lekker slenteren door prachtige stadjes of dorpjes, een markt bezoeken of sportief bezig zijn.

Doordat het park net over de Zwitserse grens ligt, kunnen wij ook profiteren van vele bezienswaardigheden en/of activiteiten die er in het Italiaanse gedeelte van Zwitserland (Ticino) te doen zijn.

Een selectie van de vele mogelijkheden die er rond het park Villaggio Olandese te doen zijn hebben wij gebundeld in een handig en overzichtelijk boekje, welke u in ons kantoor op het park kunt kopen. Tevens vindt u hier algemene informatie in.

Om u echter ook nu een indruk te geven van de vele mogelijkheden die er in de omgeving zijn, plaatsen wij regelmatig een stukje hierover bij onze nieuwtjes op de website. Onderstaand bundelen wij deze ideeën dan weer en door de link aan te klikken vind u de info over het desbetreffende onderwerp. Regelmatig zullen wij hier nieuwe suggesties voor een uit weer bij plaatsen.

Italie:
De markt in Luino
Brezzo di Bedero
De Borromeïsche eilanden
Milaan
Markten in de omgeving van het Villaggio Olandese
Spiaggia (strand) Germignaga en Maccagno
Cannobio
Orrido di Sant’Anna achter Cannobio
Stresa
Arona, een uitstapje voor de echte durfal
Laveno


Zwitserland:

Alprose chocoladefabriek
Valle Verzasca
Swissminiatur bij Lugano
Lugano
Locarno


Italie en/of Zwitserland:

Sportactiviteiten in de omgeving
Zwemparadijs
Kabelbanen in Italië en Zwitserland
Monte Tamaro bij Lugano, Zwitserland


Met de boot of de trein reizen:

Orari treni e navigatione Luino


Eten en drinken:
Koffie drinken in Italië

 

 

 

 

Wilt u nog meer over de mogelijkheden die er rond het Lago Maggiore zijn weten, kijk dan eens op lagomaggiore-nu.nl of lago-maggiore.startpagina.nl