Betalingsvoorwaarden 2024

Het door u te betalen bedrag bestaat uit een aantal onderdelen.

  • De huurprijs van het huisje zelf (dit is inclusief gas, licht, water, entree zwembad en de andere faciliteiten op het park).
  • Administratiekosten
  • Borg
  • Boekingskosten
  • Schoonmaakkosten
  • Eventuele bijkomende kosten, zoals de huur van bedlinnen, een campingbedje en/of kinderstoel.

Toeristenbelasting

In tegenstelling tot de meeste gemeenten in Italië, wordt er op het park Villaggio Olandese geen toeristenbelasting geheven.

Administratiekosten.
De administratiekosten bedragen € 36,=.

Boekingskosten.
De boekingskosten bedragen € 20,=.

Borg.
De borg bedraagt € 150,=.

Schoonmaakkosten.
De schoonmaakkosten bedragen € 75,=

Betaling van de factuur

De factuur kan je in 2 termijnen betalen:

De eerste termijn bestaat uit de helft van de huursom, de administratiekosten en de boekingskosten. Mocht je echter 3 weken een huisje gereserveerd hebben, dan bestaat de eerste termijn uit 1 week huur, de administratiekosten en de boekingskosten. Deze termijn vervalt 14 dagen na de factuurdatum.
Mocht u echter vlak voor aankomst op het park een vakantiehuisje gereserveerd hebben dan is vaak betaling in twee termijnen niet meer mogelijk .

De tweede termijn bestaat uit de andere helft van de huursom (in geval van 3 weken huur, de laatste 2 weken van de huursom), de schoonmaakkosten, de borg en de eventuele bijkomende kosten,  zoals de huur van bedlinnen, een campingbedje en/of kinderstoel. De tweede termijn dient uiterlijk 31 mei 2023 op de bankrekening bijgeschreven te zijn. Dit in verband met de gemaakte afspraken met de eigenaren van de vakantiehuisjes.

Heeft u echter in het voorseizoen een vakantiehuisje gereserveerd, dan zal de datum voor de 2e termijn uiteraard eerder zijn dan 31 mei 2024. De datum van de tweede termijn is dan afhankelijk van uw aankomstdatum op het park.

Bij een eventuele te late betaling herinneren wij u schriftelijk of per mail aan de betaling. De kosten voor een tweede herinnering bedragen € 10,= en voor de derde herinnering brengen wij € 15,= in rekening. Mocht betaling alsnog uitblijven dan zijn wij genoodzaakt de vordering uit handen te geven. Alle kosten die hiermee gemoeid gaan zijn geheel voor uw rekening en zullen dus bovenop het totaal van het nog openstaande factuurbedrag worden opgeteld, als bedrag wat u Vakantiehuisjes Italia schuldig bent.

Alles over onder andere de betaling van de factuur, maar ook over de aankomst of vertrek kunt u lezen in de huisregels/voorwaarden. Deze staan ook op onze website vermeld.
Klikt u even op de link. Dan kom je rechtstreeks op de juiste pagina terecht.